Felügyelet > Bevezetés

Cloud Felügyelet

Üdvözöljük a Cloud Felügyelet szolgáltatás tudásbázisában. A felügyelet szolgáltatással terveket vásárolhat, majd ellenőrzéseket aktiválhat, hogy nyomon követhesse az interneten keresztül, nyilvános IP-címen vagy állomáson elérhető elemeket, mint Cloud Szerverek, Domain nevek, DNS, adatbázis, stb ...

Kiemelt
1.1 Cloud Felügyelet szolgáltatás általános leírása

A Felügyelet szolgáltatással Terveket és Ellenőrzéseket vásárolhat, amelyekkel felügyeli a Szervereit (Cloud Szerverek, Dedikált Szerverek), Domain neveit, a DNS-eket, adatbázist és általában minden elemet, ami az interneten keresztül egy nyilvános IP címmel vagy állomással elérhető.

2.1 Terv kiválasztása

Ahhoz, hogy elkezdje használni a szolgáltatást, meg kell vásárolnia egy tervet, ezután tudja az ellenőrzéseket létrehozni és szerkeszteni. A kiválasztott terv típusánál minden ellenőrzés lehetővé teszi, hogy felügyeljen egy szolgáltatást mennyiség és funkció alapján.

3.2 Elérhető protokollok és szolgáltatások

A megvásárolt terv típusa alapján több egyidejű ellenőrzés is aktiválható. Minden ellenőrzés, amit aktivál egy adott protokoll/szolgáltatás működéséhez kapcsolódik.