Válassza ki a szolgáltatást

 

Changelog - Main Service [English version]

30/07/2016 - v 1.3.0.0 - Production build

11/07/2016 - v 1.2.9.0 - Production build

  • NEW - New available template: Windows 2012 R2 64bit - RDS (5/10/15/30 CAL)
  • FIX - Minor fixes.
 

Kiemelt

Cloud Computing - 1.1 A Cloud Computing szolgáltatás általános leírása

A Cloud Computing az összes olyan technológiát tartalmazza, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy használja az erőforrásokat (hardware, middleware, software), amelyek egymástól függetlenül konfigurálhatók (igény szerint, önkiszolgáló módon), kiválaszthatók és ezután a szolgáltatás meghatározott igények szerint fizethető.

Privát Cloud - 1.1 A Privát Cloud szolgáltatás általános leírása

A Privát Cloud szolgáltatással változó mennyiségű számítási erőforrásokat (CPU, RAM és HD) és hálózat erőforrásokat (Virtuális Lan és Nyilvános IPk) tud vásárolni, a VMware vCloud Director webes konzol lehetővé teszi egy virtuális adatközpont létrehozását és kezelését, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint Tűzfal, Terheléselosztó és VPN.

Backup - 1.1 A Cloud Backup szolgáltatás általános leírása

A Backup Control Panelről létrehozhatja és testre szabhatja a biztonsági mentéseket igény szerint, néhány egyszerű lépésben. A Szerver biztonsági mentését bármikor visszaállíthatja a Backup Control Panelről.

Object Storage - 1.1 Az Object Storage szolgáltatás általános leírása

Az Object Storage szolgáltatás az IaaS (Infrastructure as a Service) modellen alapul és lehetővé teszi, hogy tárolja és archiválja a kívánt adatokat kapacitás korlátozás nélkül teljesen biztonságosan. Az Object Storage API S3 kompatibilis és csatlakozási klienseken keresztül használható.

Domain Center - 2.1 A Domain szolgáltatás

A Domain szolgáltatás lehetővé teszi Domain Nevek regisztrációját/átregisztrációját a Control Panelen, a Cloud szolgáltatás Kreditjeinek felhasználásával.
Minden regisztrált/átregisztrált Domain névhez rendelhetők kiegészítő szolgáltatások (Automatikus Meghosszabbítás és Whois Adatvédelem) és választható a Cloud DNS (DNS kezelés szolgáltatás) vagy saját DNS használata.

Felügyelet - 1.1 Cloud Felügyelet szolgáltatás általános leírása

A Felügyelet szolgáltatással Terveket és Ellenőrzéseket vásárolhat, amelyekkel felügyeli a Szervereit (Cloud Szerverek, Dedikált Szerverek), Domain neveit, a DNS-eket, adatbázist és általában minden elemet, ami az interneten keresztül egy nyilvános IP címmel vagy állomással elérhető.