Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING > Cloud Szerverek > 6 - Cloud Szerver kezelése > Cloud Szerver Smart (Cloud VPS) Inicializálás: visszaállítás eredeti állapotba

6.05 Cloud Szerver Smart (Cloud VPS) Inicializálás: visszaállítás eredeti állapotba Cloud Szerver Smart szolgáltatás útmutató

 FIGYELEM: felhívjuk a figyelemét, hogy az "INICIALIZÁLÁS" nem visszafordítható, valamint a Cloud Szerver Smart gépen található minden adat véglegesen törlésre kerül.
Egy Cloud Szerver Smart (Cloud VPS) "INICIALIZÁLÁS" visszaállítja a Cloud Szervert az eredeti, létrehozás utáni állapotba. A művelet csak akkor végezhető el, ha a Cloud Szerver Smart le van állítva és a Pillanatkép ki van kapcsolva.

Ami nem változik:

A rendszer az inicializálás kérésekor aktuálisan használt csomagot (vCPU/RAM/HD) tartja meg, nem a Cloud Szerver Smart létrehozásakor kiválasztott csomagot. A Cloud Szerverhez hozzárendelt nyilvános IP cím ugyanaz marad. A Cloud Szerverhez beállított minden ütemezett művelet aktív marad.
 
Szolgáltatás Megmarad
Csomag (vCPU/RAM/HD)  
Nyilvános IP  
Ütemezett Műveletek  

Ami megváltozik:

Minden Cloud Szerver Smart-hoz csatlakoztatott Terheléselosztót újra csatlakoztatni kell az inicializációt követően, ahogy minden felügyeleti szolgáltatást (Cloud Felügyelet). Ha Plesk licencek vannak telepítve a Cloud Szerver Smart-on, azokat is újra kell telepíteni az inicializációt követően.
 
Szolgáltatás Visszaállításra kerül
Terheléselosztók  
Cloud Felügyelet  
Plesk Licencek  

Folyamat

Egy Cloud Szerver Smart inicializálásához, menjen a Control Panelen a Szerver részletek oldalra és végezze el a következőket:
  • Győzödjön meg, hogy nincs aktiválva a Pillanatkép funkció a gépen
  • Kapcsolja ki a Cloud Szerver Smart gépet
  • Kattintson az "INICIALIZÁLÁS" gombra a "SZERVER MŰVELETEK" részen

  • Rendeljen új jelszót a Cloud Szerver Smart géphez (használhatja az eredeti jelszót is)

  • Ha szükséges a"VÁLTOZTATÁS" gomb segítségével lecserélheti a sablont

  • Kattinson a "FELHŐSZERVER INDÍTÁSA" gombra

  • Egy "Cloud Szerver Inicializálás" párbeszéd ablak jelenik meg a művelet megerősítéséhez
  • Erősítse meg a műveletet és kattintson az "OK, MEGERŐSÍTÉS" gombra.