Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING > Cloud Szerverek > 10 - Nyilvános IP > Több IP konfigurálása létező openSuse Cloud Szerveren

10.2.5 Több IP konfigurálása létező openSuse Cloud Szerveren Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

Mielőtt elkezdené a Nyilvános IP-k hozzárendelését, győződjön meg arról, hogy megvásárolta összes szükséges nyilvános IP címet.

Az új IP-k hozzárendelésének végeztével, még be kell konfigurálnia azokat a hálózati kártyán az adott openSuse Linux Cloud Szerveren:
  • Lépjen be Linux openSuse Cloud Szerverére Helyreállítási Konzol segítségével.
  • Futtassa parancssorban a yast2 parancsot.
  • A grafikus felületen, a nyilak és a Tab használatával navigáljon a "Network Devices" és azon belül a "Network Settings" részre és nyomja meg az "Enter" gombot

  • A meglévő hálózati kártyák listája jelenik meg: a nyilak és a Tab használatával válassza ki a kívánt kártyát és az [Edit] kiválasztása után nyomja meg az "Enter" gombot.

  • Az "Address" részben menjen az "[Add]" lehetőségre, majd adja meg az IP és az alhálózati maszk részleteit a megfelelő mezőben, az "Alias ​​Name" mezőt üresen hagyva. A módosítások jóváhagyásához kattintson az "OK" gombra.

  • Az "Address" lapon az "Additional Addresses" részben az új IP megjelenik. Erősítse meg a változtatásokat a "Next" -re, majd az "OK"-ra kattintva és lépjen ki a "Quit" kiválasztásával.

Ezen a ponton az openSuse Cloud Szerver már helyesen van konfigurálva több IP címmel.
 
Az IP-k beállítását a Cloud Szervere hálózati kártyáján minden esetben meg kell ismételni, amikor módosítja az IP címeket a technikai panelen.