Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING > Privát Cloud > 1 - A Privát Cloud szolgáltatás > A Privát Cloud szolgáltatás általános leírása

1.1 A Privát Cloud szolgáltatás általános leírása

A Privát Cloud szolgáltatással változó mennyiségű számítási erőforrásokat (vCPU, RAM és HD) és hálózat erőforrásokat (Virtuális Lan és Nyilvános IPk) tud vásárolni, a VMware vCloud Director webes konzol lehetővé teszi egy virtuális adatközpont létrehozását és kezelését, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint Tűzfal, Terheléselosztó és VPN.

A szolgáltatás célja a maximális teljesítmény biztosítása: 10 Gbit/sec hálózat, legújabb nagy sebességű processzorok, a redundáns tárolás és egy második adatközpontban történő szinkron módú replikálás, olyan egyedi jellemzők, amelyek célja a legigényesebb cégek kiszolgálása.

Az Aruba olyan számítási erőforrásokat nyújt az ügyfeleknek, amelyek megfelelnek a felhasználó személyes igényeinek és teljesen biztonságosak.A VMware vCloud Director webes konzol használatával erőforrásokat tud kezelni, Virtuális Szervereket és hálózatot tud létrehozni és kezelni.
 
  IHa szüksége van további technikai vagy értékesítési információkra vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal.
  FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, ha szeretne létrehozni Cloud Szervereket a Microsoft operációs rendszer sablon használatával, meg kell adnia azt az értékesítési csoportnak, az adatai frissítésének érdekében.