Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 

1.2 Privát Cloud létrehozása

  Ha szüksége van további technikai vagy értékesítési információkra vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal.
A Privát Cloud létrehozásához a következőképpen járjon el:
  • jelentkezzen be a Control Panel-be belépési adatai használatával,
  • kattintson a "CLOUD Private" fülre,

  • válassza ki az adatközpontot, amiben szeretné létrehozni a Privát Cloud szolgáltatást,
  • ez után fogja elérni a "Privát Cloud" részt,

  • kattintson az "Új Privát Cloud Létrehozás" gombra.

Ezután a Privát Cloud Létrehozása oldal fog megnyílni,öt fő részre osztva:

Szolgáltatás név

Meg kell adnia egy Nevet, ez lesz a Privát Cloud neve (ugyanabban a hálózatban nem lehet ugyanolyan neve két Privát Cloud-nak) - kötelező
A név módosítható a Privát Cloud aktiválása után a következő szerkesztési folyamattal.

Hozzáférés részletek

Meg kell adnia a Felhasználónevet / Jelszót: az itt megadott felhasználónév és jelszó használható a szolgáltatás VMware vCloud Director web konzolon történő eléréséhez - kötelező
A jelszó módosítható a Privát Cloud aktiválása után a következő szerkesztési folyamattal.

Erőforrások

Ebben a részben látható a számítási erőforrások (vCPURAMHD) listája, melyek hozzárendelhetők a Private Cloud szolgáltatáshoz. Ezek az erőforrások megtalálhatóak lesznek a VMware vDirector web konzolban. A számítási erőforrások módosíthatók a Privát Cloud aktiválása után a következő szerkesztési folyamattal. Csak akkor van lehetősége az erőforrások csökkentésére, ha azok nincsenek használva.
Az erőforrás arányának a vCPU és RAM között minimum 1:1,5-nek kell lennie, ezért ha növeli a CPU-t, növelnie kell a RAM-ot is.

Hálózati erőforrások

Itt találja a hálózati erőforrásokat (Virtuális Lan és Nyilvános IPk), amelyeket hozzárendelhet a Privát Cloud szolgáltatáshoz, egy belső hálózat létrehozásához és az Internethez való csatlakozáshoz.
A Privát Cloud havi költsége 5 Virtuális Lan-t és 4 IP címet tartalmaz. A hálózati erőforrások módosíthatók a Privát Cloud aktiválása után a következő szerkesztési folyamattal. Csak akkor van lehetősége az erőforrások csökkentésére, ha azok nincsenek használva.

Technikai kapcsolattartó

Meg kell adnia egy Telefont / Emailt, amit technikusaink fognak használni a kapcsolatfelvételre (javasoljuk, hogy egy technikai kapcsolattartó személy adatait adja meg) - kötelező
A telefon és az email módosíthatók a Privát Cloud aktiválása után a következő szerkesztési folyamattal.

Miután befejezte a konfigurációs folyamatot, a "Folytatás" gombra kell kattintania,és meg kell erősítenie az "OK" gomb megnyomásával.Most várnia kell a Privát Cloud létrehozására. Ezen az oldalon a szolgáltatás státusza "Létrehozás folyamatban" lesz.Amikor a Privát Cloud létre lett hozva, a státusza "Aktívra" fog változni, és elkezdheti kezelni a VMware vCloud Director web konzolon keresztül.


 
Az új Privát Cloud szolgáltatásokhoz a kérések munkaidőben kerülnek feldolgozásra (8:00-16:00) hétfőtől péntekig. Amint a kérés feldolgozásra került, egy értesítés jelenik meg a Control Panelen.