COMPUTING > Virtual Private Cloud > A Virtual Private Cloud szolgáltatás > A Virtual Private Cloud szolgáltatás általános leírása

1.1 A Virtual Private Cloud szolgáltatás általános leírása

A Virtual Private Cloud szolgáltatás lehetővé teszi változó mennyiségű számítási erőforrások (vCPU, RAM és HD), hálózati összetevők (VLAN, tűzfal és nyilvános IP címek) és kiegészítő szolgáltatások (DRaaS és BaaS) vásárlását, és azok VMware Cloud Director vezérlőpultról történő működtetését, önállóan létrehozva és kezelve saját virtuális adatközpontokat, és olyan fejlett funkciókkal kiegészítve azokat, mint határvonali tűzfalak, terheléselosztók és VPN koncentrátorok.

A szolgáltatást úgy tervezték, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű teljesítményt: teljes hálózat 10 vagy 25 Gbit/s sebességgel; legújabb generációs nagy teljesítményű processzorok; redundáns tároló szinkron módban replikálva egy második adatközponton (a Virtual Private Cloud számára az IT1 és IT3 biztosítja); üzletmenet-folytonossági konfigurációk számítási erőforrásokkal ugyanazon régióban több adatközponton replikálva (a Virtual Private Cloud számára az IT3 biztosítja); mindezek a különleges tulajdonságok lehetővé teszik a legigényesebb vállalatok igényeinek kielégítését.

Az Aruba Cloud olyan számítási erőforrásokat biztosít, amelyeket az ügyfél igény szerint, teljes biztonságban használhat fel.

A virtuális szerverek és a hálózat az összes erőforrással együtt a külön felhasználónévvel és jelszóval védett VMware Cloud Director vezérlőpulton keresztül hozható létre és kezelhető.
 
  IT1 IT3 CZ1 FR1 PL1
Verzió 1.0          
Verzió 2.0     - - -
  Verzió 1.0 Verzió 2.0
Business Continuity -  
Redundáns tároló különböző rack-eken replikálva ugyanabban az adatközpontban másik adatközpontban
Tároló automatikus titkosítással(SED) -  
Tároló típus SAS + SSD NVMe
- Performance -  
- Capacity -  
- Platinum   -
- Gold   -
- Silver   -
Hálózat 10 Gb/s 25 Gb/s
DRaaS - Zerto Cloud DRaaS    
DRaaS - Veeam Cloud Connect (DRaaS)[1]    
DRaaS - VMware vCAv    
Cloud Bare Metal Backup   -
Cloud Bare Metal Backup + anti-Ransomware -  
- lemezterület egy második másolattal[2] -  
1. Csak az IT1 és IT3 adatközpontokban érhető el.
2. Lehetőség egy második biztonsági másolat engedélyezésére egy másik helyszinen lévő másik adatközpontban, amely a kiegészítő BaaS szolgáltatás aktiválásakor választható ki. Az off-site másodlagos másolattal kapcsolatos további információkért tekintse meg az útmutatót.
  Virtual Private Cloud
  Standard Business Continuity Disaster Recovery
vCPU (garantált) 100% 100% és duplikált 50%
RAM mindig elérhető mindig elérhető havi 5 nap elérhető
RAM a mindig bekapcsolt VM-ekhez - - mindig elérhető
Tároló legfeljebb 6[1]
(típusonként 1)
csak a
"Plus" replikált típus
legfeljebb 6[1]
(típusonként 1)
Veeam Cloud Bare Metal Backup     -
Zerto Cloud DRaaS - -  
Veeam Cloud Connect (DRaaS) - -  
vCAv DRaaS - -  
SLA 99.95% 99.98% -
1. A Virtual Private Cloud 2.0 verziójában legfeljebb 4.
 
A VMware Cloud Director hivatalos dokumentációja: Műszaki vagy értékesítési támogatásért lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal.