5.4.4 Job letiltása/engedélyezése

Egy Job letiltása a Job futtatásának felfüggesztését jelenti. Ne felejtsük el, hogy ha egy nem ütemezett Job (ahol a gyakoriság nem került beállításra) engedélyezettnek látszik is, úgy kell tekinteni, hogy le van tiltva.

Job letiltása

Egy Job letiltásához menjen a "JOBS" részre.

A Job listából a megfelelő sorra kattintva válassza ki a letiltani kívánt Job-ot (a sor kékkel lesz kiemelve), majd kattintson a jobb felső sarokban található "Job" gombra és a lenyíló menüben válassza a "Disable" lehetőséget.

A letiltott Job nem kerül futtatásra, amíg újra nem engedélyezik. A Job letiltásával nem változik a beállított ütemezés, csak felfüggesztésre kerül.

Job engedélyezése

Egy (előzőleg letiltott) Job engedélyezéséhez menjen a "JOBS" részre.

A Job listából a megfelelő sorra kattintva válassza ki az engedélyezni kívánt Job-ot (a sor kékkel lesz kiemelve), majd kattintson a jobb felső sarokban található "Job" gombra és a lenyíló menüben válassza az "Enable" lehetőséget.
További technikai és értékesítési információkért kérjük lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal. A Veeam által biztosított Web Panel használatáról szóló dokumentáció megtekintéséhez kattintson ide.