5.4.1.4 Job: ütemezési beállítások kiválasztása

A Job létrehozásának negyedik lépéseként a következő, "CREATE BACKUP JOB / Job schedule" ablak fog megjelenni.

Ha nem változtat semmin, a Job nem fog futni.

Ha a "Run the job automatically" opciót választja, beállíthatja a mentés futását a hónap vagy hét egy vagy több napjára.
  • A "Daily at this time" opció segítségével kiválaszthatja a hét napját (vagy napjait) és az időpontot, amikor a Job-ot kívánja futtatni. A beállítás egy és hét nap között tehető meg.
  • A "Monthly at" opció segítségével kiválaszthatja a hónapot (vagy hónapokat), a napot és az időpontot, amikor a Job-ot kívánja futtatni. Egy vagy több hónap esetében is havonta csak egy nap állítható be.
Automatic retry:
ha automatikus mentéseket választ, módosíthatja a Job futtatási kísérletek maximális számát, ha azok sikertelenek lennének, valamint a várakozási időt a sikertelen és a további kísérlet között.
Backup windows:
egy további opció (ha aktiválta az ütemezést) a Job futtatásának leállítására, ha az nem fejeződik be a megadott időre. Kattintson a "Window..." gombra,

egy újabb ablak jelenik meg az alábbi grafikonnal. Kattintson a "Denied" rádió gombra azon órák kiválasztásához, amelyek alatt nem kívánja futtatni a Job-ot. Az előzőleg kizárt időszak újraengedélyezéséhez használja a "Permitted" lehetőséget.
Miután végzett a szükséges mezők kitöltésével, menjen a következő lépésre a "Next >" gombra kattintással.
További technikai és értékesítési információkért kérjük lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal. A Veeam által biztosított Web Panel használatáról szóló dokumentáció megtekintéséhez kattintson ide.