COMPUTING > Cloud Szerverek > Virtuális switch és magánhálózat > Magánhálózat létrehozása a Control Panelről

9.3.1 Magánhálózat létrehozása a Control Panelről Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

A Control Panelen létrehozhatja és kezelheti a kapcsolatot egy hálózat különböző elemei között. A control panel segítségével megjelenítheti az összes kapcsolatot a Cloud Szerverek és a Virtuális Switch között.
  1. Kattintson a "Kezelés" fülre a létrehozott Cloud Szerverek listájának megjelenítéséhez, majd a "Kezelés" gombra az első szerver sorában, amelyet szeretnénk csatlakoztatni a Virtuális Switch-hez.
  2. Görgesse le a Cloud Szerver kezelési oldalt a "Hálózati Adapterek" részhez, ahol 3 hálózati adapter látható.
  3. Kattintson a "Virtuális Switch Csatlakozás" gombra a hálózati adapternél, amit szeretne csatlakoztatni a Virtuális Switch-hez.
  4. Amikor a rendszer kéri, válassza ki a Virtuális Switch nevét a listából és erősítse meg a műveletet.
Néhány pillanat múlva a Cloud Server "fizikailag" csatlakozik a Virtuális Switch-hez.
Több Cloud Szerver ugyanahhoz a Virtuális Switch-hez történő csatlakoztatásához ismételje meg a fent felsorolt ​​pontokat minden egyes csatlakoztatni kívánt Cloud Szerver esetén.
A kapcsolat létrehozása után és minden esetben a hálózat használata előtt, a beállításokat el kell végezni minden egyes Cloud Szerveren.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Virtuális Switch-ek Cloud Szerverek közötti magánhálózatok, illetve belső IP címmel (pl. 192.168.0.1, 2, 3, stb.) ellátott hálózati interfészek közötti hálózatok létrehozására használható.