Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
NETWORKING  /  DNS  /  2 - DNS szolgáltatás  /  DNS deaktiválás/aktiválás vagy törlés

2.4 DNS deaktiválás/aktiválás vagy törlés

Minden aktív DNS bármikor deaktiválható vagy törölhető. Lépjen be a Control Panelre és a DNS részben válassza ki a szerkeszteni vagy törölni kívánt DNS -t.

Aktív DNS deaktiválása

Használja a DNS részletek oldalon található "DEAKTIVÁL" gombot.



Ez a művelet nem jár a DNS Rekordok elvesztésével. Egy DNS deaktiválása nem befolyásolja a DNS költségét, amely független a státusztól. A deaktiválás azonnali; a DNS állapotának frissítéséhez szükséges idő a beállított időértékektől függ.

Nem aktív DNS aktiválása

Használja a DNS részletek oldalon található "AKTIVÁL" gombot.



A DNS státusza AKTÍV-ra vált. Az aktiválás azonnali; a DNS állapotának frissítéséhez szükséges idő a beállított időértékektől függ.

DNS törlése

  FIGYELEM: Felhívjuk a figyelmét, hogy egy DNS törlésével véglegesen elveszíti a beállított adatokat. Ezért javasoljuk, hogy biztonsági okokból mindig exportálja azokat a DNS rekordokat, amelyeket szeretne megtartani
Használja a DNS részletek oldalon található "TÖRÖL" gombot.



Egy felugró ablak jelenik meg kérve a művelet megerősítését.



Tekintettel arra, hogy a DNS-szolgáltatásnak egy havi költsége van, amely előre felszámításra kerül, a felhasználó által törölt DNS szolgáltatás lejáratáig hátralévő időszakra kifizetett költség elvész. Ezért azt javasoljuk, hogy a lejárati idő előtt törölje a DNS szolgáltatást. Ha szükséges, akkor kikapcsolhatja a szolgáltatást, amíg az megközelíti a lejárati dátumot.