Partner > 5 - Felhasználó Kezelés > Felhasználó Jelszavának Visszaállítása

5.4 Felhasználó Jelszavának Visszaállítása

A Partner Panelen keresztül a Partner visszaállíthatja egy vagy több Felhasználó jelszavát is egyszerre, mindkét esetben a következőképpen kell eljárni.

Egy felhasználó jelszavának visszaállítása

Menjen a "Partner Panel" -> "Kezelés" -> "FELHASZNÁLÓK KEZELÉSE" -> "Felhasználók kezelése" részre és nyomja meg a "Kezelés" gombot a Felhasználó mellett.

A következő lap jelenik meg.A "Jelszó Visszaállítás" lehetőség kiválasztásával egy párbeszéd ablak jelenik meg,melyen keresztül módosítható az email cím, ahová az új Jelszó lesz elküldve. A mező automatikusan mutatja a Partner Panel testreszabásakor az "Admin Email" mezőben megadott email címet.
Amennyiben az új Jelszót közvetlen az ügyfélnek szeretné kiküldeni, egyszerűen cseréje le a címet a megfelelőre.
 
Megjegyzés: Az Adminisztrátor dönti el, hogy fogadja a Felhasználó belépési adatait a Partner Panel testreszabásakor beállított email címre (Admin Email), vagy közvetlen elküldi az ügyfélnek.
A "Mentés" gombra kattintva a művelet megerősítésre kerül és az új Jelszó megjelenik.
A művelet megerősítését követően egy üzenet kerül küldésre az új Jelszóval a megadott email címre, a küldő a no-reply@URLControlPanel (nézze meg Hogyan szabható testre a Control Panel). Emlékeztetjük, hogy az email üzenet a Partner Panel Testreszabás oldal megfelelő részén állítható be.A művelet befejezéséhez kattintson a "Bezár" gombra.

Több felhasználó jelszavának visszaállítása

Menjen a "Partner Panel" -> "Kezelés" -> "FELHASZNÁLÓK KEZELÉSE" -> "Felhasználók kezelése" részre.

A következő lap jelenik meg.Válassza ki azon Felhasználókat, amelyeknél szeretné módosítani a jelszót: a sorok háttérszíne megváltozik a kijelöléssel. A "Ctrl" gomb segítségével kiválaszthatja a kívánt felhasználókat. A folytatáshoz menjen a táblázat alatt található lenyíló menühöz.Válassza a "Jelszó Visszaállítás" lehetőséget,a "Végrehajt" gomb megnyomásával egy megerősítő ablak jelenik meg,nyomja meg az "OK" gombot a végrehajtáshoz vagy a "Mégse" gombot a művelet visszavonásához.