Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
STORAGE  /  Object Storage  /  Kreditek kezelése  /  Object Storage szolgáltatás költsége Aktív vagy Felfüggesztett fiókok esetén

Object Storage szolgáltatás költsége Aktív vagy Felfüggesztett fiókok esetén

Az Object Storage szolgáltatást használók létrehozhatnak több fiókot is különböző díjcsomagokat rendelve hozzájuk (használat alapú vagy csomag).

Amikor létrehoz egy fiókot egy csomag alapú díjcsomaggal a szolgáltatás költsége felszámításra kerül a fiók létrehozásakor. Mivel a csomag díjcsomag költsége előre fizetett, felszámításra kerül függetlenül milyen változás történik a fiók állapotában (AKTÍV/FELFÜGGESZTETT).
Egy csomag díjcsomaggal használt fiók felfüggesztésével annak lejárati ideje nem változik, az továbbra is az aktiválás időpontjától számított 30 nap.

Ha egy fiók a használat alapú díjszabással került létrehozásra és a fiók állapota FELFÜGGESZTETT, az elfoglalt lemezterület és a kimenő forgalom továbbra is felszámításra kerül.
 
  VEGYE FIGYELEMBE: ha egy csomag alapú díjcsomaggal használt fiók törlésre kerül, az adott díjcsomagra előre fizettet díj el fog veszni.