Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
BACKUP  /  Backup  /  1 - Cloud Backup szolgáltatás  /  A Cloud Backup szolgáltatás általános leírása

1.1 A Cloud Backup szolgáltatás általános leírása

A Cloud Backup szolgáltatás lehetővé teszi Backup Fiókok létrehozását, melyek segítségével elérhető a Backup Control Panel, ahol beállíthatók a Szerverek az ütemezett biztonsági mentésekhez.A választható díjszabások (használat alapú és csomag) különböznek Backup Intézők számában és biztonsági mentésekhez biztosított tárhely méretében; a biztonsági mentések végrehajtásával és visszaállításával generált kimenő és bejövő forgalom korlátlan. A Backup Control Panelről a felhasználók konfigurálhatják a Szervereket és ütemezhetik a mentéseket, kiválasztva az adatokat (fájlok, mappák, fájlrendszerek ...), az adatmegőrzési időszakot és az ütemezést a mentés végrehajtásához. A létrehozott mentések növekményes mentések: az adatok teljes másolatával rendelkeznek (a meghatározott megőrzési idő szerint frissítve) és csak a megváltozott adatokat rögzíti.

Egy Szerver biztonsági mentésének létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket: Amikor végzett a fentiekkel, a rendszer automatikusan létrehoz egy mentést a Szerver elsődleges lemezéről (CloudServerBackup).

A Backup Control Panelről létrehozhatja és testre szabhatja a biztonsági mentéseket igény szerint, néhány egyszerű lépésben. A Szerver biztonsági mentését bármikor visszaállíthatja a  Backup Control Panelről.