Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING  /  Cloud Szerverek  /  8 - Cloud Szerver Importálás és Exportálás  /  Előre konfigurált lemez képek letöltése

8.1.4 Előre konfigurált lemez képek letöltése Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

A Cloud Computing szolgáltatáshoz feltöltheti a SUSE és a Bitnami oldalakról származó virtuális lemez képfájlokat: a virtuális gépek, amelyeket ezek az oldalak biztosítanak kompatibilisek a Cloud Computing feltöltő rendszerrel. Más oldalak által biztosított virtuális lemez képek, mint a Webuzo vagy VMware Marketplace legtöbbje kompatibilis a Cloud Computing rendszerrel: ugyanakkor javasoljuk, hogy először végezzen feltöltés tesztet vagy töltsön le egy másik változatot egy másik helyről..

Egy lemezkép letöltése majd feltöltése a Cloud Computing rendszerbe, a fájlok méretétől és az internet kapcsolat sebességétől függően sok időt vehet igénybe. A Cloud Computing sávszélességének használatával ezt egyszerűen és gyorsan elvégezhető:
  1. Hozzon létre egy Cloud Szervert akár a minimum erőforrásokkal ugyanabban a fiókban (pl. FHU-12345) amit használ. Ha már van Cloud Szervere internet hozzáféréssel (azaz hozzárendelt nyilvános IP címmel), nem kell létrehoznia új Cloud Szervert.
  2. Miután belépett a létrehozott Cloud Szerverre, böngésző segítségével lépjen be a letöltendő képfájl oldalára és töltse le. A letöltés gyors lesz, mert a teljes sávszélesség kihasználható.
  3. Telepítsen egy FTP klienst a Cloud Szerveren majd lépjen be a fiókjához biztosított FTP tárhelyre. Töltse fel a képfájlt közvetlen az FTP tárhelyre, ennél szintén a teljes sávszélesség kihasználható.
  4. Ha nincs rá szükség, törölje az erre a célra létrehozott Cloud Szervert.