Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING  /  Cloud Szerverek  /  8 - Cloud Szerver Importálás és Exportálás  /  Virtuális lemez csatlakoztatása

8.1.5 Virtuális lemez csatlakoztatása Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

Mielőtt feltöltene egy képfájlt, ellenőrizze az elfogadott fájl formátumokat.

Egy virtuális lemezt csatlakoztathat akár a Cloud Szerver létrehozásakor vagy akár később a szerkesztési fázis alatt. A második esetben nem kell kikapcsolnia a Cloud Szervert.

Lemezkép csatlakoztatása Cloud Szerver létrehozásakor:
  1. Amikor kiválasztja a lemezeket, a "Merevlemez" részben, kattintson a "lemez csatlakoztatás" gombra a még nem használt HD mellett. Ez megnyit egy ablakot az FTP tárhelyre feltöltött fájlok listájával. Válassza ki a használni kívánt képfájlt majd kattintson a "Csatlakozás" gombra.
  2. Ezután válassza ki a megfelelő lemez méretet. A méret kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a lemezméret később csak növelhető, csökkenteni nem lehet.
A Cloud Szerver létrehozás végén, az új lemez a feltöltött képfájlnak fog megfelelni.

Lemezkép csatlakoztatása létező Cloud Szerverhez:
  1. Menjen a "Kezelés" lapra és kattintson a "Kezel" gombra azon Cloud Szerver mellett, amelyhez a virtuális lemezt csatlakoztatni akarja.
  2. Gördítse le az összefoglaló részt a "Virtuális Lemezek" részig és kattintson a "Csatlakoztatás" gombra a még nem használt HD mellett. Ez megnyit egy ablakot az FTP tárhelyre feltöltött fájlok listájával. Válassza ki a használni kívánt képfájlt majd kattintson a "Csatlakozás" gombra.
  3. Ezután válassza ki a megfelelő lemez méretet. A méret kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a lemezméret később csak növelhető, csökkenteni nem lehet.
A művelet végén, az új lemez a feltöltött képfájlnak fog megfelelni.