Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING  /  Cloud Szerverek  /  8 - Cloud Szerver Importálás és Exportálás  /  Virtuális Lemez importálás és exportálás

8.1 Virtuális Lemez importálás és exportálás Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

A Cloud Computing lehetővé teszi az ügyfelek számára egy vagy több virtuális lemez importálását és exportálását és azok egyszerű kezelését a Control Panel segítségével.

Virtuális lemezek importálásával replikálhatja bármelyik helyi szerverét a mi Cloud környezetünkben. Importálhat egyszerű virtuális lemezeket (az eljárás végén a lemez a pontos mása lesz az ön helyi lemezének) és elsődleges boot lemezeket Egyéni Sablon/Operációs Rendszer használatához.

Virtuális lemezek exportálásával létrehozhatja egy Cloud Szerver lemezképét, amellyel replikálhatja azt egy helyi szerveren vagy egy másik Cloud Szerveren.

A virtuális lemezek képfájljait csak .vmdk vagy .vhd formátumban tudja importálni vagy exportálni.

 FIGYELEM: Ne feledje, virtuális lemezek importálásakor ha szóközt vagy speciális karaktereket tesz a fájl nevébe, a Cloud Szerver létrehozása sikertelen lesz.
 A leírt művelet kizárólag példa jellegű: nem megfelelő használat vagy gondosság és szakértelem nélküli használat, részleges és/vagy teljes adatvesztést okozhat, bizonyos esetekben megzavarhatja a virtuális gép megfelelő működését. Az útmutató használata megfelelő ismeretek nélkül nem ajánlott. Nem vállalunk felelősséget az útmutató használatából adódó problémákért vagy károkért.