Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat +36 76 550 175
 
Cloud Szerver > 3 - Cloud Szerver Létrehozás és Konfigurálás > Hogyan kell beállítani a RAM méretét

3.06 Hogyan kell beállítani a RAM méretét Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

Minden GB RAM  fizikailag dedikált és garantált (nincs túlfoglalás, nincs túlértékesítés). A RAM mennyisége minden egyes Cloud Szerver esetén 1 GB-tól 32 GB-ig változhat 32-bit és 64-bit operációs rendszer esetén is.

Ne feledje, ha 4 GB RAM -ot állított be a 32-bites Linux Operációs Rendszerhez, abból 0.8 GB a Kernel rendelkezésére áll és 3.2 GB a gép rendelkezésére áll. Ez a limit az Operációs Rendszer szerkezetével kapcsolatos (https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa366778(v=vs.85).aspx).

A RAM mennyisége bármikor igény szerint változtatható akár igeiglenesen is, miután a gép kikapcsolásra került. A RAM mennyiségének növelése növeli a virtuális gép teljesítményét, a sebesség és az erő szempontjából.

A RAM száma szoros összefüggésben van azzal, hogy a felhasználó mire kívánja használni a Cloud Szervert. A következő mennyiségek ajánlottak:

Cloud Szerver Típus GB RAM
minimum ajánlott
Web Szerver 2 4
Web Szerver LAMP 2 4
Web Szerver WAMP 2 4
Mail Szerver 1 2
Adatbázis Szerver 2 4
Tároló Szerver 1 2
Virtuális Asztal 2 6
Tűzfal 1 2
Szerver online Játékokhoz 6 8
Alapvetően a Windows Operációs Rendszerek több erőforrást igényelnek, mint a Linux operációs rendszerek, még a RAM számát tekintve is.

Ha Ön szerint a telepített RAM száma túl nagy, bármikor csökkentheti azt.
Meg kell jegyezni, hogy ha a Cloud Szerver "archivált", a RAM költsége nem kerül levonásra a kreditből a teljes archiválási időszak alatt és ezek az erőforrások felszabadulnak. Visszaállításakor a RAM-ok számát újra kell konfigurálni.