Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING > Cloud Szerverek > 10 - Nyilvános IP > Hogyan kell a kapcsolatot konfigurálni Windows szervereken

10.1.4 Hogyan kell a kapcsolatot konfigurálni Windows szervereken Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató

Ahhoz, hogy elvégezze a hozzárendelést a nyilvános IP és a Cloud Szerver között, konfigurálnia kell a hálózati kártyát a nyilvános IP létrehozásánál megadott paraméterekkel. Ezek az adatok elérhetők a control panelen a nyilvános IP részleteinél:
 1. Válassza a "Kezelés" lapot a control panelen, majd kattintson a bal oldali menüben a "Nyilvános IP" részre.
 2. Amikor a nyilvános IP-k összefoglalója megjelenik, kattintson a "Részletek" gombra a kívánt IP sorában.
Miután megjegyezte az adatokat, lépjen be a Cloud Szerverre Helyreállítási Konzolon keresztül majd kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Menjen a Start > Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center részre, majd kattintson a bal oldalon a "Change adapter settings" lehetőségre.
 2. Egy ablak nyílik meg az aktív hálózati kártyák listájával: ha azonosította a nyilvános IP-hez csatlakoztatott hálózati kártyát, kattintson jobb egér gombbal az ikonra, majd válassza a "Properties" lehetőséget a lenyíló menüből (1. kép).
 3. A megnyíló lapon, válassza az "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" részt, majd kattintson a "Properties" gombra (2. kép).
 4. A "General" fülön válassza a "Use the following IP address" gombot.
 5. Az "IP address" mezőben adja meg a nyilvános IP címet.
 6. A "Subnet mask" mezőben adja meg az alhálózati maszk értékét.
 7. A "Default gateway" mezőben adja meg az átjáró értékét és kattintson az "OK" gombra (3. kép).
 8. Enter the value 8.8.8.8 (Google’s DNS) in the "Preferred DNS Server" field, or your preferred primary DNS server (3. kép)..
 9. Enter the value 8.8.4.4 (Google’s DNS) in the "Alternate DNS Server" field, or your preferred secondary DNS server (3. kép).

[1. kép]


[2. kép]


[3. kép]

Ezt követően a Cloud Server már megfelelően csatlakozik az internethez és elérhető az interneten keresztül a nyilvános IP segítségével.