COMPUTING > Cloud Szerverek > Sablon adatlapok > APL-004 - CentOS 7.x 64bit - Plesk Obsidian - WordPress Toolkit

APL-004 - CentOS 7.x 64bit - Plesk Obsidian - WordPress Toolkit Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató Cloud Szerver Smart szolgáltatás útmutató

Jellemzők

Ez a sablon Linux CentOS 7 telepítést biztosít Plesk Obsidian kezelőfelülettel.
A kezelőfelülettel növelheti a szerverén hosztoló ügyfelek számára elérhető applikációk és szolgáltatások termelékenységét, menedzsmentjét, sebességét, biztonságát, valamint egyszerű kezelését.
A mail és FTP kiszolgáló, web statisztika, illetve további szolgáltatások integrációjának köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a szerver konfigurálása.
Növelje rendszere védelmét és az applikációk biztonságát: minél biztonságosabbak a feltöltések az FTP szolgáltatással, annál nagyobb biztonságban lesznek az Ön levelei, magas szintű anti-spam védelemmel.
Adjon ügyfeleinek lehetőséget, hogy eladhassák szolgáltatásait: az elérhető eszközök hasznosak és erőteljesek egyaránt, ezek közé tartozik a generált forgalom kezelése, valamint a hely és használati limitek beállítása a végfelhasználók számára.
Ízlésének megfelelően testre szabhatja a kezelőfelületet, valamint különböző felhasználók számára eltérő kinézetet is beállíthat. Saját céges lógója is hozzáadható, ugyanígy minden felhasználó számára különböző nyelvek adhatók meg.

Hozzáférés

A rendszer SSH kapcsolaton keresztül érhető el, a "root" felhasználónévvel és az ahhoz tartozó jelszóval.
Lépjen be először a Plesk kezelőfelületére a root felhasználónévvel (ezt követően használja az admin-t) az aktiváció során választott jelszóval:
https://IPDELSERVER:8443

Például: ha a szerver IP címe 1.2.3.4, a böngészőben az alábbi linkkel szükséges a belépés:
https://1.2.3.4:8443/

Amikor először lép be a Plesk control panelre, meg kell adnia adatait (név, e-mail cím és új jelszó beállítása), továbbá meg kell adnia a Plesk licenc (a trial verzió vagy a Cloud control panelen vásárolt verzió) aktiváló kódját a folytatáshoz.

A Fail2ban minden CentOS sablonon elérhető. További részletekért tekintse meg az oktatóanyagot.

Beállítások

Az előre telepített Plesk komponensek:
  • Alapvető Plesk csomagok
  • Plesk Updater
  • PHP5 támogatás
  • Apache webszerver támogatás
  • Nginx támogatás
  • MySQL szerver támogatás
  • Postfix Mailserver
Ha az igényeinek megfelelően módosítani kívánja a komponenseket, az Eszközök és beállítások menüből csupán kattintson a Frissítések és magasabb verzióra frissítések opcióra.

A nyitott portok ennél a sablonnál a következők:
8447 TCP
8880 TCP
8443 TCP
80 TCP
443 TCP
22 TCP

Sablon verzió

1.0

Változási napló

Plesk Obsidian