Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
COMPUTING > Cloud Szerverek > 14 - Sablon Adatlapok > APW-002 - Windows 2012 R2 64bit - Plesk 12.5

APW-002 - Windows 2012 R2 64bit - Plesk 12.5 Cloud Szerver Pro szolgáltatás útmutató Cloud Szerver Smart szolgáltatás útmutató

Plesk

EOL (End Of Life)
Ez a sablon már nem elérhető új Cloud Szerverek létrehozásához.

Jellemzők

Ez a sablon Windows 2012 R2 telepítést biztosít Plesk 12.5 kezelőfelülettel.
A kezelőfelülettel növelheti a szerverén hosztoló ügyfelek számára elérhető applikációk és szolgáltatások termelékenységét, menedzsmentjét, sebességét, biztonságát, valamint egyszerű kezelését.
A mail és FTP kiszolgáló, web statisztika, illetve további szolgáltatások integrációjának köszönhetően még sosem volt ennyire egyszerű a szerver konfigurálása.
Növelje rendszere védelmét és az applikációk biztonságát: minél biztonságosabbak a feltöltések az FTP szolgáltatással, annál nagyobb biztonságban lesznek az Ön levelei, magas szintű anti-spam védelemmel.
Adjon ügyfeleinek lehetőséget, hogy eladhassák szolgáltatásait: az elérhető eszközök hasznosak és erőteljesek egyaránt, ezek közé tartozik a generált forgalom kezelése, valamint a hely és használati limitek beállítása a végfelhasználók számára.
Ízlésének megfelelően testre szabhatja a kezelőfelületet, valamint különböző felhasználók számára eltérő kinézetet is beállíthat. Saját céges lógója is hozzáadható, ugyanígy minden felhasználó számára különböző nyelvek adhatók meg.

Hozzáférés

Az adminisztrációs hozzáférés távoli asztalon keresztül történik, az Administrator felhasználónévvel és a telepítés során választott jelszóval.
Lépjen be először a Plesk kezelőfelületére (ezt követően használja az admint) az aktiváció során választott jelszóval
https://IPDELSERVER:8443
Például: ha a szerver IP címe 1.2.3.4, a böngészőben az alábbi linkkel szükséges a belépés:
https://1.2.3.4:8443/

Beállítások

A Windows tűzfal aktív és blokkolja a bejövő forgalmat a kiszolgálón a következő portokon:

135 TCP UDP
137 TCP UDP
138 TCP UDP
139 TCP UDP
445 TCP

Megjegyzés: A sablon Plesk kompatibilitási problémák miatt a Microsoft Sysprep segédprogram kihagyásával került létrehozásra. Ezen okból, a sablonnal létrehozott Cloud Server nem használható tartományvezérlőként Active Directory domain számára, az esetleges problémák elkerülése érdekében.

Sablon verzió

1.0

Változási napló

-