Ha egy Cloud DBaaS szolgáltatás törlésre kerül (akár dedikált, akár megosztott erőforrással), a szolgáltatásra előre levont díj elvész. Az adatbázisok és minden biztonsági mentés (automatikus és manuális) véglegesen törlésre kerül és nem lesz lehetséges azok visszaállítása.
- A KEZELÉS gombra kattintva menjen a törölni kívánt szolgáltatás technikai részleteihez;
- a MŰVELETEK részen kattintson a SZOLGÁLTATÁS TÖRLÉSE gombra;
- egy felugró ablak jelenik meg, ahol két lehetőség közül kell választania:
- A szolgáltatás és az adatok törlése a fizetett időszak végén.
Ha ezt a lehetőséget választja, visszavonhatja a törlési műveletet az előre kifizetett időszak vége előtt.
A szolgáltatás státusza AKTÍV marad a szolgáltatás lejáratáig, feltéve hogy a Tároló kvótáját nem haladja meg az adatbázisok mérete.
- A szolgáltatás és az adatok azonnali törlése.
Ha ezt a lehetőséget választja, a törlés azonnal és visszafordíthatlanul megtörténik.
A Cloud DBaaS Kezelés részen látható státusz Aktívról Törlésre változik és a KEZELÉS gomb használata letiltásra kerül.
- a művelet megerősítéséhez kattintson az OK, TÖRLÉS gombra.