Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 
STORAGE  /  Object Storage  /  2 - Tároló fiók  /  Jelszó változtatás

2.2.2 Jelszó változtatás

A Jelszó változtatásához, a fiók "Szerkesztés" részre történő belépés után a következő oldal jelenik meg.A "Jelszó megváltoztatása" részben írja be az aktuális jelszót majd a használni kívánt új jelszót kétszer. A folytatáshoz kattintson a "Szerkesztés" gombra.Egy megerősítést kérő párbeszéd ablak fog megjelenni.Kattintson az "OK" gombra,a megerősítéshez és a beállítások mentéséhez.

Jelszó Visszaállítás

Ha elfelejtette a tároló fiók jelszavát, kérheti, hogy a rendszer generáljon újat. A művelet elvégzéséhez nyomja meg a "Jelszó visszaállítása" gombot,a "Jelszó megváltoztatása" részben.
 
Ha előzőleg beállított egy email címet az Ügyféloldalán, a következő megerősítő üzenetet fogja kapni.Ha nem, egy értesítést kap arról, hogy be kell állítania egy email címet, annak érdekében, hogy a rendszer el tudja küldeni a jelszót.


A rendszer küld egy üzenetet az ügyfélfiókjában megadott e-mail címre az új jelszóval. A felhasználó eldöntheti, hogy használja a rendszer által generált új jelszót vagy megváltoztatja. Felhívjuk figyelmét, hogy minden egyes alkalommal, amikor visszaállítja a jelszót az összes korábban beállított jelszó törlésre kerül.