Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 

6.08 Cloud Szerver törlése

 CLOUD SZERVER SMART TÖRLÉSE - FIGYELMEZTETÉS:
ha törli a Cloud Smart Szervert, a fiókjában korábban levont költség elvész. A Cloud Szerver Smart törlésével Ön elfogadja, hogy elveszíti a lejáratig kifizetett napokat. Alternatív megoldásként azt javasoljuk, hogy állítsa alaphelyzetbe a Cloud Smart Szervert az inicializálási folyamat végrehajtásával.
Egy Cloud Szerver törlésének számos módja létezik. Minden esetben a Cloud Servert ki kell kikapcsolni. Továbbá ne feledjük, hogy a folyamat nem visszafordítható, így ha egyszer már törölt egy ​​Cloud Szervert, az adatokat és beállításokat már nem lehet helyreállítani.
 

Cloud Szerver törlés kezelői panelen:


menjen a "CLOUD Computing" részre



válassza ki a Cloud Szervert, amit törölni kíván és kattintson a "Kezel" gombra



ellenőrizze, hogy a Cloud Szerver ki van kapcsolva, amennyiben nincs, kattintson a "KIKAPCSOL" gombra



majd nyomja meg a "TÖRLÉS" gombot



egy megerősítés kérés jelenik meg



nyomja meg az "OK" gombot miután bemásolta szöveget.

Archivált Cloud Server törlése:


menjen a "CLOUD Computing" részre



kattintson a bal oldali "Archiválás" menüpontra



válassza ki a Cloud Szervert, amit törölni kíván és kattintson a "Kezel" gombra



majd nyomja meg a "TÖRLÉS" gombot



egy megerősítés kérés jelenik meg



nyomja meg az "OK" gombot miután bemásolta szöveget.