Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 

5.6 Visszaállítás (Restore)

A "VMS" részen,

a megjelenő VM listából a megfelelő sorra kattintva válassza ki azt, amelyiket vissza kívánja állítani (a sor kékkel lesz kiemelve). Amint kiválasztotta a VM-et, az oldal bal felső sarkában található menü gombok inaktívról

aktívvá válnak.

A Restore VM gombra kattintva két lehetősége lesz: Overwrite és Keep.

Overwrite: a VM felülírásra kerül.
Keep: egy új VM kerül létrehozásra Eredeti NevVM_restored néven.

Overwrite

Ha kiválaszt egy VM-et a listából és a "Restore VM" gombnál az "Overwrite" lehetőséget választja, a következő ablak jelenik meg,

amely a VM-hez elérhető mentések listáját tartalmazza.
Minden mentésnél a következőket láthatja: a mentés dátuma, típusa (Incremental vagy Full) és a Job, ami létrehozta a mentéseket. Három lehetőség közül választhat:
  • Power on VM after restoring: ha ezt a lehetőséget kiválasztja, a VM bekapcsolásra kerül a visszaállítási művelet végeztével, máskülönben kikapcsolva marad;
  • Quick rollback (restore changed blocks only): ha kiválasztja, ez a lehetőség felgyorsítja a műveletet azzal, hogy csak a megváltozott blokkokat állítja vissza;
  • Restore VM tags: ha ezt a lehetőséget kiválasztja, az eredeti VM-hez rendelt címkék visszaállításra kerülnek;
Amikor kiválasztotta, melyik mentést szeretné visszaállítani a VM-en, és kiválasztotta a kívánt lehetőségeket, kattintson a "Restore" gombra. Egy megerősítő üzenet jelenik meg rákérdezve, hogy folytatni akarja-e.

A visszaállítási folyamat elindításához kattintson a "Proceed" gombra. Egy ablak jelenik meg a viszzaállítás folyamatát mutatva.

Keep

Ha kiválaszt egy VM-et a listából és a "Restore VM" gombnál a "Keep" from the "Restore VM" lehetőséget választja, a következő ablak jelenik meg,

amely a VM-hez elérhető mentések listáját tartalmazza.
Minden mentésnél a következőket láthatja: a mentés dátuma, típusa (Incremental vagy Full) és a Job, ami létrehozta a mentéseket. Két lehetőség közül választhat:
  • Power on VM after restoring: ha ezt a lehetőséget kiválasztja, a VM bekapcsolásra kerül a visszaállítási művelet végeztével, máskülönben kikapcsolva marad;
  • Restore VM tags: ha ezt a lehetőséget kiválasztja, az eredeti VM-hez rendelt címkék visszaállításra kerülnek;
Amikor kiválasztotta, melyik mentést szeretné visszaállítani a VM-en, és kiválasztotta a kívánt lehetőségeket, kattintson a "Restore" gombra. Egy megerősítő üzenet jelenik meg rákérdezve, hogy folytatni akarja-e.

A visszaállítási folyamat elindításához kattintson a "Proceed" gombra. Egy ablak jelenik meg a viszzaállítás folyamatát mutatva.

A létrehozott új VM (Eredeti NevVM_restored) megjelenik a Private Cloud felületén. Az új VM megjelenik a Job létrehozás és/vagy szerkesztés második lépésében, a szervezete struktúrájában.
 További technikai és értékesítési információkért kérjük lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal. A Veeam által biztosított Web Panel használatáról szóló dokumentáció megtekintéséhez kattintson ide.