Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat (+36) 1 610 5509
 

GYIK

 
A "Statisztikák" részben található információk alapján győződjön meg arról, hogy a megfelelő tárolót növelte és/vagy elegendő helyet szabadított fel.

Meg kell várnia, amíg a rendszer frissíti a tároló értékeket, és csak akkor tudja visszaállítani a szolgáltatást a "SZOLGÁLTATÁS VISSZAÁLLÍTÁS" gombra kattintva.
Nem, a Cloud DBaaS szolgáltatás esetében jelenleg nem lehetséges az erőforrások csökkentése.
Nem, a Cloud DBaaS szolgáltatás adatbázisának verziója nem változtatható.
Ez akkor fordulhat elő, ha egy adatbázist DBMS kliens használatával töröltek, nem pedig a Control Panelen keresztül.
DBaaS dedikált erőforrásokkal
Nem, az automatikus biztonsági mentések 7 napig megmaradnak.

A manuális biztonsági mentések nem törlődnek amíg azok manuális törlésre nem kerülnek.
 
DBaaS megosztott erőforrásokkal
Igen, a Cloud DBaaS szolgáltatás megosztott erőforrásokkal csak egy adatbázissal rendelkezik.

A szolgáltatás megszüntetése magában foglalja az adatbázis törlését és ebből következően a biztonsági mentések törlését is.
Nem, a biztonsági mentések (akár automatikus akár igény szerinti) nincsenek hatással a tárolási erőforrásokra.
Megosztott erőforrások használata esetén a Microsoft SQL Server-hez történő csatlakozáshoz használja az SQL Server Management Studio v.18.0 vagy újabb verzióit (hivatalos Microsoft dokumentáció).
  • Az SQL Server Management Studio kliens használata a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz
    • A kliensnek meg kell adni az adatbázis nevet.

  • Kapcsolati karakterlánc (Connection string)
    • A kliensnek meg kell adni az adatbázis nevet a szolgáltatáshoz történő csatlakozáshoz:
      Server={IpAddress};Database={databaseName};User Id={username};Password={password};