Értékesítés +36 76 550 175
  Ügyfélszolgálat +36 76 550 175
 
Backup > 5 - Backup Control Panel > Törölt Szerver újra konfigurálása

5.2.2 Törölt Szerver újra konfigurálása

Ha újra be szeretne állítani egy előzőleg törölt Szervert (Windows vagy Linux) a Backup Control Panelen, végezze el a következőket:
  • telepítse újra a Backup Intézőt a Szerveren,
  • lépjen be a Backup Control Panelen,
  • nyissa meg a "Computers" részt,


     
  • azonosítsa a Szervert, amelyen újratelepítette a Backup Intézőt (státusza "Unconfigured"),
  • kattintson a szerver jobb oldalán található nyílra,
  • az alábbi oldal nyílik meg két választható opcióval:
    • Configure automatically - automatikus konfiguráció;
    • Configure Manually - manuális konfiguráció;

  • válassza a "Configure Manually" lehetőséget,

    [ha törölt szervert konfigurál újra, az automatikus eljárás sikertelen lesz]
  • a "Vault Settings" részre fog érkezni,

  • kattintson a "Re-Register" gombra a jobb oldalon,
  • a "Vault Settings" ablak nyílik meg,
    válassza ki a fiókot a "Vault Profile" alatt,
    kattintson a "Load Computers" gombra, majd válassza ki a Szervert,

  • kattintson a "Save" gombra,
  • egy "Confirmation" párbeszéd ablak jelenik meg, kattintson a "Yes" gombra,

  • a "Jobs" részre fog érkezni,

  • várjon a betöltés végéig,

  • a kezdő konfigurációval ellentétben, a rendszer nem hozza létre automatikusan a CloudServerBackup feladatot;
    ezért manuális Job létrehozás szükséges,
    a feladat létrehozását követően, a Szerver státusza "OK"-ra vált.


Bookmark and Share